U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Betaalmogelijkheden

Verzendkosten 

Alle bestellingen binnen Nederland worden gratis verzonden! 
Verzendkosten België: €5,00 Duitsland: €7,50 | Bij besteding vanaf €50,- is de verzending gratis.

Alle bestellingen worden verzonden met PostNL. Je ontvangt per email een track and trace code om je pakketje te volgen (deze kan terechtkomen in de map 'ongewenste email' of 'spam'). 

Snelle levering

Bestellingen binnen Nederland worden binnen 1 tot 2 werkdagen bezorgd. Voor België en Duitsland geldt een levertijd van circa 2 tot 5 werkdagen.

*rond de feestdagen kan de levertijd iets langer zijn. Wij doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat het pakketje zo snel mogelijk wordt bezorgd. 

 

Betaalmogelijkheden

Vooraf overmaken:

Rekeningnummer: NL22 INGB 0007 0639 40
Ten name van: Be Fit Gymwear
Bank: ING
Plaats: Maasbracht

BIC: INGBNL2A (alleen voor overschrijvingen vanuit het buitenland)

Vermeld bij de betaling uw bestelnummer (deze is te vinden in het mailtje dat u ontvangt na het plaatsen van de bestelling).

Zodra uw betaling binnen is, wordt uw bestelling direct verzonden.

 

iDeal

Met iDeal kun je gemakkelijk betalen met je mobiele telefoon of vanachter de laptop of pc. Er zitten geen extra kosten aan verbonden en het is veilig.afterpay

Betalen doe je achteraf met AfterPay, nadat je de bestelling veilig ontvangen hebt. Dan weet je zeker of het product bevalt en betaal je alleen voor wat je wilt houden. Zodra de bestelling geleverd is, ontvang je een betaaloverzicht per e-mail. Deze kun je direct via de betaalknop of binnen 14 dagen voldoen. Aan deze betaalmethode zitten geen extra kosten verbonden. 

AfterPay – Digitale Factuur (Nederland)
AfterPay voert voor https://www.befitgymwear.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij www.befitgymwear.nl betalen met een digitale factuur van minimaal €30,- tot een bedrag van €150,- als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van €250,-
Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met digitale factuur niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Betalen met Mister Cash

Mister Cash / Bancontact

Ideaal voor onze klanten uit België. Het is makkelijk, snel en veilig. Aan deze betaalmethode zitten geen extra kosten verbonden. 
 Paypal

Als je met paypal betaalt, zijn de mogelijkheden eindeloos. Je kunt je bankrekening of creditcard koppelen aan je paypal account. Je logt simpelweg in op je paypal account en op die manier betaal je makkelijk en snel. Aan deze betaalmethode zitten geen extra kosten verbonden.